سازه فضاکار به گروهی ازسازه ها که بشکل شبکه ها،چلیک ها، گنبدها،برج ها،شبکه های مخابراتی و سیستمهای پوسته ای اطلاق می شود.

انواع فرم های معماری سازه فضاکار چیست؟

سازه فضایی چیست ؟

تاریخچه سازه فضایی


سازه های فضاکار
سازه های فضاکار111
سازه فضایی 
معماری های سازه های فضا کار عبارت است از :1 -تخت 2-قوسی(چیلک 3-شیب دار 4-گنبدی 5-هرمی6-معماری های خاص و سایر فرم ها ) سازه های فضایی یا سازه فضاکار شکلهای هندسی منظمی هستند که درکنار یکدیگر تکرار شده و با اتصال مکرر این اجزا شبکه ای مستحکم و یکپارچه با ساختاری سه بعدی به وجود می آورند بگونه ای که می توان گفت این نوع شبکه ها نمونه کاملی از سازه های سه بعدی هستند
سازه فضایی قاعده ای است برپایه خرپای سازه فضا یی که دهانه‌های آن دردو جهت گسترش یافته‌اند و اعضای آن فقط تحت تاثیر کشش و فشار هسنتد .این سازه‌ها از مدول‌های تکرارشونده با لایه‌های موازی تشکیل شده اند..

 پمپ بنزین سازه فضایی


s185.1
سازه فضاکار
 به سازه ای که اصولا رفتار سه بعدی داشته باشد،به طوریکه به هیچ ترتیب نتوان رفتار کلی آن را با استفاده از یک یا چند مجموعه مستقل دو بعدی تقریب زد،سازه فضا کار نامیده می شود.(منظور سازه های سه بعدی خاصی هستند که معمولا دارای اعضای مستقیم با اتصالات صلب یا مفصلی می باشد.) اتصالات سازه های فضاکار حدود کل هزینه ها را شامل می شود که عبارتند از:گوی ،کره فولادی توپری است که موجب ارتباط اعضای سازه شده ،لوله ،پیچ،غلاف،بشقابک زیبایی یکی از مزیت های سازه های فضایی است که هیچ کدام انواع دیگر سازه ها از جمله سوله ، سازه ی بتنی و … دارای این زیبایی نیست . شاید به همین دلیل اکثر افراد به سمت سازه های فضایی روی می آورند. در سازه های فضایی محدودیت دهانه وجود ندارد و مشتری با آسودگی خیال از این بابت به سمت سازهای فضایی جذب می شود.

مونتاژ و نصب سازه فضایی به چه صورت است؟

سیستمی نوین در ساختمان سازی با نگرش نو به سازه های فضاکار

 ساندویچ پانل

سازه فضا کار
سازه های فضاکار
  ساندویچ پانل شامل دو ورق فلزی خارجی می شود(فولاد،آلومینیوم و….) با هسته ثابتی که به عنوان عایق بین آنها می باشد. ورق های فلزی با عایق با چسب مخصوصی پیوند داده شده اند. ورق های سطح بیرونی می تواند صاف باشد.
مونتاژ کامل سازه برروی تراز زمین و نصب کال سقف (بصورت یکجا) با استفاده از جرثقیل و یا جک های مستقر در بین سازه (HEAVY LIFTING)   . از مزایای این روش سرعت بسیار زیاد در بافت و نصب سازه فضاکار می باشد   سازه های فضاکار در احداث ساختمان های چند طبقه که بخش اعظمی از ساخت و سازها را به خود اختصاص داده اند،ارائه می گردد.مدلسازی ساختمان فضاکار با استفاده از برنامه SAP2000 و به روش استاتیک معادل و براساس آیین نامه 2800 انجام گرفته

پشم سنگ چیست؟

پشم شیشه چیست؟

       مزایای پلی کربنات

پشم سنگ پشم شیشه
ورق پلی کربنات ، محصول ساختماني نويني است كه حدود ۴۰ سال از توليد و عرضه آن به بازار ميگذرد.مزاياي اين محصول بقدري بالاست كه در همين مدت كوتاه به عنوان يكي از المانهاي شفاف ساختماني مطمئن و بعضا جانشين شيشه در سطح جهان شناخته شده است.
پشم سنگ كه در زبان انگليسي Rock wool ناميده مي‌شود، جزو خانواده عايق‌هاي حرارتي متشكل از الياف معدني است.ماده اوليه اصلي براي توليد اين عايق، سنگ بازالت، از گروه سنگ‌هاي آذرين است كه بازمانده فعاليت‌هاي آتش‌فشاني است و در كشور ما به وفور وجود دارد. بدليل رگه اي بودن مواد اوليه آن محصول توليدي آن ممكن است داراي خلوص يكنواخت نباشد. پشم شيشه محصولي است كه از طبيعت بدست مي آيد . ماده اصلي تشكيل دهنده آن سيليس و شيشه مي باشد كه پس از ذوب شدن وارد ماشينهاي الياف ساز  معني قابل حل در ترشحات و مايعات Bio-Soluble و تحت تأثير نيروي گريز از مركز به شكل الياف پشم مانند در مي آيد

استفاده از گنبد فضاکار به همراه شبکه دو لایه تخت در بازسازی و نوسازی مساجد

مطالعه رفتار سازه های ساختمانی با سقف ها و دیوارهای متشکل ازشبکه دولایه فضاکار

تحلیل استاتیکی قطعات و سیستم های کابلی

 3 مدل سه بعدی سازه فضاکار 1
ساخت مساجد به گونه ای که علاوه بر سهولت و سرعت اجرا،از ایمنی کافی در برابر زلزله برخوردار باشند دارای اهمیت ویژه ای می باشد. در این راستا،کاربرد سازه های فضاکار که دارای ویژگی هایی چون صلیب،سبکی وزن و سهولت اجرا و سرعت بالای نصب می باشند، می تواند مورد توجه قرار گیرد.
سازه های فضاکار مورد مطالعه از مجموعه ی هم بندی شده ای از اعضای با عملکرد صرفا محوری تشکیل گردیده اند.قابلیت عملکرد فضاکار این سیستم مهمترین ویژگی این نوع سازه هاست.تاکنون اغلب مطالعات به سازه های پوشانه های فضاهای نسبتا قابل ملاحظه ای را در دو امتداد متعامد طلب می نموده اند و در چنین مواردی معمولا این گونه سازه ی فضاکار عمدتا تحت تاثیر بارهای ثقلی مورد مطالعه قرار داده می شوند. سازه های کششی سازه هایی هستند که در آنها اعضای اصلی باربر، بارهای وارد را به شکل تنشهای کششی و بدون اعمال فشار یا خمش به پی یا تکیه گاهها انتقال می دهند. ابعاد سطح مقطع و طرز ساخت قطعات تشکیل دهنده این گونه سازه ها چنان است که صلابت برشی و خمشی و مقاومت کمانش آنها قابل اغماض است.

آیین نامه سازه فضاکار(نشریه 400)

مقاوم سازی سازه ها با استفاده از کابل های فولادی

بررسی سیستم کابلی برای مقاوم سازی ساختمان های بتنی 

 سازه های فضاکار گروهی از سازه ها هستند که دارای رفتار مسلط سه بعدی بوده،معمولا در خور تولید صنعتی انبوه بوده و در این حالت،قیود فنی و اقتصادی را با تلفیق مناسبی از مفاهیم سازه ای، اصول ایمتی،دیدگاه زیباشناختی و جنبه های اقتصادی ارضا می نمایند. کابل های فولادی با داشتن مشخصات فنی می توانند در تحمل نیروهای کششی در سازه نقش موثری ایفا نمایند از مزایای آن کم حجم بودن سطح تخریبی در اجرای کابل است. همگام با پیشرفت علم مهندسی زلزله و تاکید بر امر مقاوم سازی سازه ها در مقابل نیروهای ناشی از زلزله استفاده از سیستم های مناسب و با عملکرد مطمئن برای مقابله با نیروها احساس می شود.سیستم متداول مقابله با نیروهای جانبی در ساختمان های بتنی متعارف کشور،5 الی 35 طبقه ،عبارتند از قاب خمشی،دیوار برشی و یا ترکیبی از آنها،در ساختمانهای بلندتر سیستم های دیگر نظیر سیستم لوله ای و … بکار می روند.

تاثیر میزان سفت شدگی پیچ اتصال مرو بر رفتار استاتیکی شبکه دو لایه

بررسی رفتار پایداری استاتیکی شبکه دو لایه کش بستی متشکل از سیمپلکس های مثلثی

بررسی ضریب رفتار چیلک های تک لایه فضاکار

 1 11 s179
شبکه دو لایه با اتصال نوع مرو شامل تعدادی المان های لوله ای می باشد که توسط پیچ به تعدادی گوی متصل می شوند.هر پیچ می تواند دارای درجه سفت شدگی متفاوتی باشد. سیستم های کش بستی زیر مجموعه ای از سازه های مشبک می باشند.یک حالت کش بستی،یک سیستم پایدار خود متعادلی است که شامل مجموعه ناپیوسته ای از عناصر فشاری، داخل محیط پیوسته ای از عناصر کششی می باشد. سختی این سازه ها در نتیجه اعمال خود تنیدگی حاصل می شود. سازه ها باید توانایی تغییر شکل های حاصل از نیروهای جانبی زلزله را داشته باشند و این توانایی تحت پارامترهای با عنوان شکل پذیری تامین می گردد. جهت دخالت دادن شکل پذیری درطراحی سازه ها و استفاده از تمامی ظرفیت سازهها(حالت پلاستیک)،از ضریب رفتار برای کاهش مقادیر نیروهای واقعی زلزله استفاده می گردد.

رفتار حرارتی سازه های فضایی گنبدی

اتصال مرو و اثر آن بر رفتار استاتیکی شبکه دو لایه

گوناگونی فرم های سازه های فضایی در خلق آثار معماری

 سازه فضایی دو لایه اجزای اتصال مرو سازه های فضاکار
سازه های فضایی دو لایه یکی از پر استفاده ترین سازه ها برای پوشش دهانه های بزرگ می باشند. این سیستم ها به علت تعداد زیاد اعضا و درجه نامعینی بالا،سختی بالایی دارند، مخصوصا در سیستم های گنبدی، به علت وجود انحنای هندسی سازه ، این سختی بسیار زیاد می گردد. از دیگر مسائل مربوط به این سازه ها عدم امکان استفاده از درزهای انبساطی می باشد . رفتار اتصالات در پاسخ شبکه های دو لایه ساخته شده از اتصال مرو تاثیر چشمگیری دارد. برای تعیین رابطه نیرو- تغییر مکان،یک اتصال از این نوع،تحت آزمایش کشش قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که رفتار اتصال از اوایل بارگذاری تا لحظه گسیختگی بصورت غیرخطی می باشد. در دهه های اخیر روش های نوین طراحی،آنالیز و اجرای سازه های فضاکار در ساخت آثار نوین معماری بالاخص سبک وزن تاثیرات چشمگیری داشته است.آشنایی کامل برخی از معماران با رفتار مکانیکی این سازه ها از یک سو و امکانات محاسباتی فراهم شده در فناوری های مدل سازی کامپیوتری از سوی دیگر دست به دست یکدیگر داده و فرم های بدیعی را خلق نموده است

ملاحظاتی برتحلیل و طراحی خرپاهای فضایی

 زیبا شناسی سازه ای

 سیر تحول سیستم های سازه و پوشانه استادیوم های ورزشی

 خرپاهای فضایی  پل ژاپن نمای داخلی استادیوم
سازه های فضایی عموما برای فضاهای بزرگ مانند سالن های ورزشی و اجتماعات و آشیانه هواپیما به کار برده می شوند. از مزایای این سیستم ها می توان به وزن کم،درجه نامعینی بالا،سختی زیاد،تولید ساده،عدم نیاز به جوش در محل و طرح های هندسی جذاب اشاره نمود.  در ذهن عموم مردم،مهندسی سازه محدود به درک مفاهیم ریاضی،تجزیه و تحلیل سازه،تجسم تفصیلی سیستم های سازه ای و طراحی آن می باشد.تصور اکثر افراد از وظایف مهندس سازه جوابگویی به نیازهای یک معماری برای ایجاد یک سیستم سازه ای است که ضمن تحمل نیروهای وارده رفتار شناخته شده ای در شرایط مختلف بارگذاری داشته و از ایمنی لازم برخوردار باشد. همزمان با بوجود آمدن معماری مدرن و تغییر نگرش به اجزای ساختمان و بنا وحتی کاربرد و عملکرد آن ،نحوه استفاده و طرز برخورد با اجزای معماری چون نما و فرم وهمچنین بخش سازه دچار تغییر وتحول اساسی گردید.معماری مدرن با تاکیدی که بر استفاده از فولاد و بتن داشت موجب گشت تا امکان آفرینش ساختمان های بزرگ با استفاده از قدرت و استحکام فولاد و بتن که دیر زمانی شبیه به رویا بود به حقیقت بپیوندد.

بررسی رفتار خرپاهای فضاکار تک یال پس تنیده تحت اثر بار قائم

 بهبود رفتار خرابی پیشرونده شبکه های دو لایه فضاکار

 انواع فونداسیون چیست؟

s177  سازه فضایی
کاربرد پیش تنیدگی و پس تنیدگی در سازه های فولادی در طی چندین دهه اخیر به صرفه جویی حدود 12 تا 13 درصد منجر شده و در عمل مقادیر صرفه جویی در فولاد تا 12 و در هزینه های نصب تا 19 درصد بوده است. درمیان سیستم های مختلف سازه های پس تنیده فولادی،خرپاهای فضاکار تک یال جزء سیستم های نوینی می باشند که از واحدهای هرمی که در لایه بالایی به یکدیگر متصل شده اند،تشکیل می شوند.  خرابی پیشرونده انتشار زنجیروار خرابی بدنبال خرابی موضعی بخش کوچکی از سازه می باشد.خطر وقوع خرابی پیشرونده در شبکه های دو لایه فضاکار به دلایلی مانند کمانش اعضای فشاری،اتصالات نامناسب بین اعضا وقوع بارهای غیرعادی زیاد است  فونداسیون ها را نسبت به نوع مصالح و سیستم ساخت آن می توان به دو گروه تقسیم کرد : گروه اول شامل انواع فونداسیون از نظر نوع مصالح آن مانند فونداسیون های سنگی ، آجری ، شفته ای ، بتنی ، گروه دوم شامل انواع فونداسیون از نظر سیستم ساخت آن مثل : فونداسیون های تکی ، نواری ، صفحه ای ، فونداسیون مشترک و فونداسیون های کلاف شده می باشد

مزایای رنگ پودری الکترو استاتیک

 کاربندی خاستگاه سازه های فضاکار

بررسی تاثیر شکل بار ضربه ای در ناپایداری دینامیکی سازه های فضایی صنعتی

رنگ های مایع به دلیل دارا بودن حلال های شمیایی و تبخیر شدن آنها در خلال کاربری و خشک شدن، ضمن ایجاد آلودگی شدید زیست محیطی برای سلامتی انسان نیز مضر می باشد. بر این اساس رنگ پودری تنها جایگزین مناسبی است که توسط متخصصین این فن و پس از سالها تحقیق و تجربه کشف شده و اکنون بیش از 95% صنایع در سطح جهان از آن استفاده می نماید.  انسان در برخورد با موضوع ایجاد فضاهای زیستی یا هرگونه سرپناه،اجزا تشکیل دهنده آن فضا از جنبه های مختلف حائز اهمیت بوده و در عین متاثربودن از خصوصیات مصالح مصرفی،آنها را با آرایش و نظم خاصی(فرم)بکارگمارده که از یک جهت مفاهیم حسی متفاوتی را بیان و معرفی می نماید و از طرفی دیگر این اجزا بکمک عناصر و مصالح متشکله خود،با انتقال و تحمل نیروهای وارده بر کل سازه،ایستایی آن را تامین می کنند  ساختمان های صنعتی جزو سازه های فضایی مهمی می باشند که کاربرد وسیعی در ایجاد سالن های صنعتی کارخانه ها داشته و بررسی رفتار چنین سازه هایی از ده ها سال قبل مورد توجه محققین بوده است.یکی از مسایل مهمی که در این نوع سازه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و است و بایستی مورد توجه قرار گیرد ، بررسی اثرات ضربه های ناشی از بارگذاری ماشین آلات (از قبیل دستگاه پرس ، پانچ ، برش وغیره) بر روی پایداری یا نا پایداری چنین سازه هایی می باشد که در آیین نامه های مختلف برای این منظور ، از ضرایب تبدیل بارهای ضربه ای به بارهای استاتیکی معادل استفاده شده است .

ابداعات و طرح های بدیع و نوین سازه فضاکار پیش بافته شکل پذیر

 بررسی سیستم سازه ای پل های کابلی

سیستمی نوین درساختمان سازی بانگرشی نوبه سازه های فضایی

عمده ترین بخش هر بنائی سقف و پوشش آن است که از دیرباز یکی از نیازهای بشر بوده و هست.
کاربریهای عمومی خصوصافضاهای تجمع ازجمله فضاهائی هستند که بدلائل خاص معماری ودهانه های زیاد،طراحی وساخت سازه های پوششی پیچده تری رانیازدارند.
به همین دلیل ازقرنها پیش بشر بدنبال تکنولوژیهای بهتری برای اینکار بوده که طبق اطلاعات موجودسریعترین واقتصادیترین آنها سازه های فضاکار می‌باشند.
 پل های با کابل سهمی از دو عدد پایه بلند  تشکیل می شوند که در دو طرف دهانه قرار می گیرند و دو دسته کابل که با عبور از بالای پایه ها،در دهانه آویزان است و عرشه ی پل به وسیله ی تعداد ی آویز قائم از کابل های نامبرده آویخته می شود یا مستقیما بار وارده را تحمل می نماید.حال آنکه در پل های با کابل کشیده دهانه ی پل توسط کابل های متعددی که به یک پایه ی بلند نصب شده  اند در نقط متعددی گرفته می شود.

امروزه مسئله بهینه سازی و صرفه جویی در مصالح مصرفی در ساختمان سازی بسیار مورد توجه مهندسان و دست اندرکاران امر ساخت و ساز می باشد. روش های معمول طرح و محاسبه ساختمان ها اعم از فولادی یا بتنی، استفاده از قابهای مهاربندی شده، قابهای خمشی معمولی و یا سیستم های دو گانه می باشد. تحقیقاتی که تاکنون انجام گرفته در جهت سبک سازی مصالح مصرفی در این نوع  ساختمانها و باهدف کاهش بار زلزله وارده بر ساختمان بوده است..

 بررسی ساختار و رفتار پیونده گوی سان در سازه های فضا کار

بررسی رفتار خرابی سازه های کش بستی تخت تحت اثر بارگذاری های متقارن و نا متقارن

بررسی تاثیر گسیختگی اعضای کابلی در رفتار خرابی سازه های فضاکار کش بستی

 سازه فضاکار،یک سیستم سازه ای است که اعضای خطی درآن بگونه ای آرایش یافته اندکه نیروهابصورت سه بعدی منتقل میشوند.
در یک سازه فضاکار، ترتیب شکل، بارهای داخلی و جابجایی های سازه در یک صفحه قررا نمی گیرند.
درعمل سازه فضاکار بگروهی ازسازه ها که بشکل شبکه ها،چلیک ها، گنبدها،برج ها،شبکه های مخابراتی وسیستمهای پوسته ای اطلاق میشود.
سازه های کش بستی، سیستم های پایدار خود متعادلی هستندکه شامل مجموعه ناپیوسته ای ازعناصرفشاری داخل محیط پیوسته ای از عناصرکششی می باشند.حالت (خود متعادل)،حالت اولیه مکانیکی سیستم راقبل از هرگونه بارگزاری،حتی بارثقلی بیان میکند.سیستم باید در حالت(خود تعادلی) باشد،بگونه ای که بتواندمعادل با حالت خودتنیده با هرترازخودتنیدگی باشد.  سازه های فضاکار کش بستی نوع جدیدی از سازه های فضاکار می باشند که در آن ها از کابل به عنوان اعضای کششی استفاده می شود.به عبارت دیگر وجه تمایز این سازه ها با سیستم های خرپای فضایی معمولی جایگزینی کابل ها با میله های مورد استفاده در سیستم های معمول است.از مزایای این سازه ها می توان وزن کم،راحتی حمل و نقل،شکل معماری زیبا و راحتی نصب آنها رانام برد.
انواع سازه های فضایی به لحاظ ساختار کاربردهای سازه های فضایی

بررسی اثرات پیش تنیدگی در خرابی اعضاء کششی سازه های فضاکار کش بستی

انوع دیگری از انواع سازه های فضایی به لحاظ ساختار، شبکه های سه لایه هستند که از دو صفحه بالا و پایین و یک لایه میانی به وجود آمده اند. سازه های فضایی امروزه یکی از سازه های مدرن در حوزه معماری شناخته می شود و افرادی که قصد دارند تا ساختمان هایی با طراحی خاص و منحصر فرد را به وجود بیاورند، معمولاً به سراغ سازه های فضایی رفته و از آن ها استفاده می کنند. سازه های فضاکار را می توان بعنوان برگی برگرفته از طبیعت دانست. الکساندر گراهام بل، مخترع تلفن، یکی از اولین کسانی بود که زیبائی های سازه های فضاکار را شناخت و آنها را در طراحی سازه ها به کار برد.از آنجا که کاهش وزن در سازه های فضاکار بسیار مهمتر از ساختمان ها است، جای تعجب نیست که اولین تلاش ها برای بهره گیری از مزیت سبکی سازه های فضاکار،که از کارایی سازه ای آنها ناشی می شد،در ساختن هواپیما انجام گرفت
انواع سازه های فضایی به لحاظ موقعیت انواع سازه های فضایی به لحاظ مصالح
سازه های فضایی یکی از انواع جدید سازه ها در علم معماری و عمران هستند که محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده و شاید استفاده از این سازه ها در بخش های گوناگونی هستیم. امروز با توجه به پیشرفته معماری و عمران شاهد به وجود آمدن سازه های متنوع و مختلفی هستیم. سیستم ها و سازه ها هر یک دارای ویژگی های منحصر فردی بوده و در بخش های گوناگون از آن ها استفاده می شود

درباره ویژگی های سازه های فضایی به عنوان اولین پارامتر باید گفت که زیبایی این سازه ها است و همین موضوع باعث افزایش محبوبیت آن ها شده است.

انواع اتصالات سازه های فضایی مراحل اجرای سازه های فضایی بررسی و تحلیل سازه های فضاکار

امروزه سازه های فضایی در بخش های مختلف اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده اند و همین موضوع باعث شده تا بتوان در بخش گوناگون شاهد استفاده از این دسته سازه ها باشیم. در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به انواع اتصالات سازه های فضایی انداخته و در رابطه با آن ها توضیحات جامع و کاملی را به شما ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید.

پس از گذر از مرحله آنالیز و طراحی سازه، باید بدانیم که یکی از مهم ترین مراحل اجرای سازه های فضایی در بخش محاسبات است این دسته از سازه ها علاوه بر زیبایی خود دارای مزایا و ویژگی های مختلفی هستند. در واقع پس از بررسی و تحلیل سازه های فضاکار و ویژگی های آن است
سازه های فضایی فولادی اجزای مهم سازه های فضاکار روش های نصب سازه های فضایی
به منظور بررسی و معرفی سازه های فضایی فولادی باید گفت که این دسته از سازه های فضاکار از فولاد ساخته شده و ویژگی های بسیار مهمی دارند. یکی از اجزای مهم سازه های فضاکار، گوی است که موجب ارتباط اعضای سازه با یکدیگر شده است و بین نیروهای اعضا تعادل به وجود می آورد. امروز یکی از انواع جدید سازه ها که در مدت زمان کوتاهی توانسته محبوبیت بسیار زیادی پیدا کند، سازه های فضایی هستند. این دسته از سازه ها را می توان در بخش های مختلفی مورد استفاده قرار داد و همین موضوع باعث افزایش محبوبیت آن ها شده است
سازه های فضاکار چوبی نحوه تولید و ساخت سازه های فضاکار سازه های فضایی مدرن
سازه های فضایی در معماری نوین و امروزی جایگاه ویژه ای به دست آورده و همین موضوع باعث شده تا شاهد به وجود آمدن سازه های فضاکار مختلفی باشیم. نکته حائز اهمیت این است که امروزه در کنار نحوه تولید و ساخت سازه های فضاکار، ویژگی های ظاهری آن ها نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.. آیا می دانید علت اهمیت سازه های فضایی مدرن چیست و به چه دلیل است که این نوع سازه ها امروزه اهمیت و محبوبیت بسیار زیادی به دست آورده اند؟
مدلسازی سازه های فضایی چه روش هایی دارد؟ قیمت انواع مختلف سازه های فضایی شرکت های تولید کننده سازه های فضایی
نرم افزار Formian برنامه دیگری است که از آن به عنوان یکی از روش های مدلسازی سازه های فضایی پیچیده یاد شده و در بخش های خاصی که لازم است. قیمت انواع مختلف سازه های فضایی داشته باشد. به هر اندازه که فرم سازه شما پیچیده تر باشد، به همان اندازه میانگین قیمت افزایش پیدا خواهد کرد. در سال های اخیر شاهد افزایش محبوبیت سازه های فضایی در بین معماران و طراحان هستیم و همین موضوع باعث شده تا استفاده از این سازه ها به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده و شاهد نصب آن ها در بخش های مختلف باشیم.
فاصله ستون ها در سازه های فضایی انواع قطعات سازه های فضایی شناخت بهتر سازه های فضایی
از سوالات مهمی این است که چرا باید به استانداردهایی مثل فاصله ستون ها در سازه های فضایی توجه داشته باشیم و این استانداردها را رعایت کنیم؟ قطعات مخروطی در اندازه های مختلف تولید شده اند و می توان نقش بسیار مهمی را برای قطعات مخروطی در بین انواع قطعات سازه های فضایی در نظر گرفت. پارامتر دیگری برای شناخت بهتر سازه های فضایی باید آن را بررسی کنید، انواع سازه های فضاکار ;i سازه های فضاکار به انواع گوناگونی تقسیم می شوند.
سازه فضایی بدون ستون از چه ویژگی هایی برخوردار هستند؟ ضخامت سازه های فضایی طراحی سازه های فضاکار
برای طراحی و ساخت سازه فضایی بدون ستون لازم است تا نیاز سنجی دقیقی صورت گیرد. در این مرحله باید مشخص شود که آیا واقعاً سازه در شرایطی است. یکی از پارامترهای بسیار مهمی که امروزه به منظور ساخت سازه های فضایی، اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده ضخامت سازه های فضایی است. به منظور طراحی سازه های فضاکار نوع آن را انتخاب کردید، گام بعدی که برای طراحی سازه های فضاکار باید بردارید، انتخاب اتصالات بین آن ها است.
سازه فضاکار تک لایه سازه فضایی چند لایه چه خصوصیاتی دارند؟ سازه های فضایی سبک
انواع مختلفی از سازه فضاکار تک لایه با ویژگی های خاص و منحصر به فرد و در بخش های گوناگونی متناسب با نیاز کارفرما از آن ها استفاده می شود باید به این نکته اشاره داشت که سازه های فضایی چند لایه پیچیدگی های خاص خود را دارند که بهتر است که به این موضوع نیز توجه کنید. باید برای طراحی سازه های فضایی سبک از نرم افزارهای پیشرفته استفاده می شود، چراکه این نرم افزارها سازه مورد نظر شمارا مدل سازی میکند.
اهمیت استحکام در سازه های فضاکار سازه فضاکار با فرم آزاد مشکلات موجود در تولید سازه فضاکار
ساختن یک سازه بدون ستون یکی از کارهای بسیار چالشی محسوب می شود و اهمیت استحکام در سازه های فضاکار امروزه طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده است مدل های جدیدی نظیر سازه فضاکار با فرم آزاد هستیم. این سازه ها به دلیل جذابیت بصری و زیبایی فوق العاده ای که دارند در دنیای امروز طرفداران زیادی را جلب کرده است طراحی کردن یک سازه فضاکار نیز یکی از مشکلات موجود در تولید سازه های فضایی به حساب چرا که فرآیند طراحی به صورت کلی دارای چالش های خاصی بوده است
تاثیر زلزله بر سازه فضاکار بررسی نقش سازه فضاکار در معماری بررسی رفتار عرشه پل های ساخته شده با سازه های فضاکار
اگر به دنبال آن هستید تا تاثیر زلزله بر سازه های فضاکار را به تاثیر چشم گیری کاهش دهید، یکی از کارهای مهمی که می توانید انجام دهید. یکی از مهم ترین نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید این است به منظور بررسی نقش سازه های فضاکار در معماری بهتر است تا به زیبایی آن پرداخته بی شک به منظور بررسی رفتار عرشه پل های ساخته شده با سازه های فضاکار به صورت حرفه ای نیاز به مطالعه مقالات گسترده ای دارد.
کنکاوی در ساختار سازه فضاکار گنبدهای تک لایه سازه فضاکار و رفتار شناسی آن سازه فضاکار ورزشگاهی و چالش های فنی و اجرایی آن
شبکه های دو لایه یکی از متداول ترین نوع در ساختار سازه های فضاکار محسوب می شوند. این نوع از سازه ها از دو صفحه عناصر تشکیل شده اند. پیشنهاد ما این است که از بین طرح های مختلف به سراغ گنبدهای تک لایه سازه فضاکار رفته و در به وجود آوردن محیط های مختلف استفاده کنید. یکی از نکات مهمی که وجود دارد این است که برای ساخت سازه فضاکار ورزشگاهی در چالش های خاص و منحصر به فردی پیش روی شما وجود دارد.
سازه های سقف پیش تنیده و سازه فضاکار و مقایسه آنها خرابی تدریجی در سازه فضاکار و بررسی آن سازه فضاکار تاشو با هندسه آزاد و طراحی آن
در علم معماری باعث شده تا مقایسه سازه های سقف پیش تنیده و سازه های فضاکار تبدیل به یکی از موضوعات بسیار مهم و حائز اهمیت شود. نکنه ای که باید به آن توجه داشته باشید، بررسی خرابی تدریجی در سازه های فضاکار است، چرا که این دسته از سازه ها محبوبیت بسیار زیادی دارند. امروزه در حوزه طراحی و تولید سازه های فضاکار شاهد مدل ها و محصولات گوناگونی هستیم که یکی از آن ها سازه های فضاکار تاشو با هندسه آزاد هستند.
پنل های فتوولتائیک در سازه های فضاکار و کاربرد های آن مدرن ترین اتصالات در سازه های فضاکار اثرات بار باد بر گنبدهای فضاکار و بررسی آن
امروزه کاربرد پنل های فتوولتائیک در سازه های فضاکار تبدیل به یک موضوع مهم شده و در کشورها به منظور ساختمان سازی از این پنل ها استفاده شود. مدرن ترین اتصالات در سازه های فضاکار نقش مهمی در ایجاد این دسته از سازه ها ایفا می کنند و همین باعث می شود تا سازه به صورت یکپارچه شکل گیرد. همان طور که اشاره کردیم یکی از موضوعات بسیار مهم برای ساخت گنبدهایی با استفاده از سازه های فضایی، بررسی اثرات بار باد بر گنبدهای فضاکار است.
سازه فضاکار به عنوان پشت بند سد سازه فضاکار معلق با مهار کابلی سازه های کابلی و سازه فضاکار و مقایسه آنها
موارد بسیار زیادی باعث شده تا امروزه تحقیقات گوناگونی در رابطه با نقش سازه فضاکار به عنوان پشت بند سد صورت گیرد. این سازه های فضایی مقاومت بسیار زیادی داشته همین موضوع باعث شده تا امروز شاهد به وجود آمدن سازه فضاکار معلق با مهار کابلی باشیم. در واقع مقایسه سازه های کابلی و سازه های فضاکار نشان می دهد که در پروژه های یکسان اگر بخواهید از سازه های کابلی استفاده کنیم،
سازه بیلبورد با سازه فضایی فرکانس گنبدهای فضاکار و اثر تغییر چگالی بر آن اثر انفجار بر سازه فضاکار
امروزه محبوبیت ساخت سازه بیلبورد با سازه فضایی به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده و شاهد استفاده از این موارد در بخش های مختلفی باشیم. فعالین حوزه طراحی و معماری تلاش می کنند تا پارامترهایی نظیر اثر تغییر چگالی بر فرکانس گنبدهای فضاکار را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند. در راستای کاهش اثر انفجار بر سازه های فضاکار متخصصین تلاش کردند تا پارامترهای مختلفی مثل طول، دهانه، ارتفاع و… را در سازه تغییر داده
پوشش سازه فضاکار بهینه سازی سازه فضاکار سقف سازه فضاکار و جزئیات آن
امروزه یکی از فرآیندهای بسیار مهم، انتخاب پوشش سازه های فضاکار است و این مسئله باعث شده تا شرکت های فعال در این حوزه تلاش کنند. سازه های فضاکار محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده همین مسئله باعث شده تا بهینه سازی سازه های فضاکار یکی از موضوعات بسیار مهم و حائز اهمیت شود. در واقع برای آن که سقف سازه فضاکار به بهترین شکل ممکن ساخته شده و مورد استفاده قرار بگیرد، باید محاسبات ریاضی پیچیده ای انجام دهید.
سازه فضاکار تک پیچ بررسی رفتار کمانش سازه های فضایی اتصالات پرسی در سازه فضایی
سازه های فضاکار در کشورهای مختلف محبوب بوده و امروزه نیز سازه فضاکار تک پیچ محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده اند که در ادامه به آن می پردازیم اهمیت و محبوبیت سازه های فضایی باعث شده تا موضوعاتی چون بررسی رفتار کمانش سازه های فضایی تبدیل به یکی از موضوعات بسیار مهم و حائز اهمیت شده در حوزه طراحی و تولید سازه های فضایی شاهد استفاده از اتصالات گوناگونی هستیم و اتصالات پرسی در سازه های فضایی اهمیت بسیار زیادی پیدا کرد.
بررسی اقتصادی سازه های فضاکار میزان مقاومت سازه های فضایی و بررسی آن سازه فضایی تاشو جهت اسکان موقت
یکی از سوالات بسیار مهمی که همواره افراد مطرح کنند این است که چرا بررسی اقتصادی سازه های فضاکار یکی از موضوعات بسیار مهم و حائز اهمیت است. امروز سازه های فضایی رشد زیادی پیدا کرده اند و فعالین حوزه طراحی و مهندسی سازه های فضاکار اقدام به بررسی میزان مقاومت سازه های فضایی کنند. یکی از مهم ترین روش ها که انتظار می رود تا شاهد محبوبیت آن در سراسر جهان باشیم استفاده از سازه فضایی تاشو جهت اسکان موقت است.
تاثیر تکنولوژی بر سازه های فضایی ایمنی در سازه های فضاکار از چه اهمیتی برخوردار است؟ ایده پردازی سازه های فضاکار با معماری ایرانی
در نگاهی به تاثیر تکنولوژی بر سازه های فضایی در وهله اول بهتر است تا نگاهی به نقش تکنولوژی در فرآیند طراحی این دسته از سازه ها داشته باشیم. اگر بخواهیم ایمنی در سازه های فضاکار را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم ،بهتر است تا موضوع نگاهی به ایمنی در ساختمان سازی بیاندازیم. تلاس است با به وجود دارد آوردن یک تلفیق بین معماری داخلی و سازه های فضاکار اقدام به ایده پردازی سازه های فضاکار با معماری ایرانی کنند.

سازه های مشبک فضایی قابل گسترش در معماری

سازه فضاکار تخت سازه فضاکار کامپوزیت
مقاومت سازه های مشبک فضایی بسیار زیاد بوده و به همین دلیل شاهد محبوبیت فوق العاده این دسته از سازه ها در بین طراحان و معماران هستیم. اگر قصد استفاده از سازه فضاکار تخت را دارید، بهتر است تا به سراغ گروه ها و شرکت های فنی و مهندسی فعال در حوزه تولید سازه های فضا کار رفته. یکی از انواع سازه های فضایی که امروزه شاهد استفاده از آن در بخش های مختلفی هستیم، سازه فضاکار کامپوزیت است. که در این مقاله به طور کامل ..
مصالح سازه فضاکار رایج ترین سازه های فضاکار اشکال سازه فضاکار
به منظور بررسی مصالح سازه فضاکار باید به این نکته اشاره کرد که امروزه فولاد یکی از مصالح مورد استفاده برای تولید سازه فضاکار است. افرادی که به دنبال انتخاب سازه های فضاکار هستند، همواره این سوال بسیار مهم را مطرح می کنند که رایج ترین سازه های فضاکار کدام هستند. افرادی که در حوزه معماری فعالیت می کنند، یکی از سوالات مهمی که همواره می پرسند این است که اشکال سازه فضاکار به چند مدل تقسیم بندی می شوند.
سازه فضاکار فولادی سازه فضاکار آلومینیومی سازه های فضایی شبکه ای و انواع آن
یکی از انواع سازه های فضایی ، سازه های فضاکار فولادی هستند که در این مطلب قصد داریم تا به بررسی این دسته از سازه ها و بپردازیم یکی از رایج ترین سازه های فضاکار که امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده و استفاده از آن در پروژه های مختلف هستیم، سازه فضاکار آلومینیومی است. انواع سازه های فضایی شبکه ای باید به آن توجه داشته باشید این است که این دسته از سازه ها در مدل ها و انواع مختلف طراحی و تولید می شوند.
قرارداد سازه فضایی تشخیص نوع سازه مناسب   سازه فضایی چلیکی
به منظور خرید، نصب و اجرای سازه های فضایی یکی از موضوعات بسیار مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، بررسی قرارداد سازه فضایی است. افرادی که قصد دارند اقدام به ساخت بناهای مختلف کنند، این سوال مهم را مطرح می کنند که چگونه می توان اقدام به تشخیص نوع سازه مناسب کرد. اگر بخواهیم درباره کاربرد سازه فضایی چلیکی انداخته صحبت کنیم باید گفت که از این سازه ها به منظور پوشش سطوح گسترده و وسیع استفاده می شود.
سازه دیاگرید چیست؟ وزن هر متر مربع سازه فضاکار قیمت قطعات سازه فضایی
زیبایی ظاهری از مهم ترین دلایلی که باعث محبوبیت سازه دیاگرید شده است و ساختمان های مختلفی با استفاده از این سازه ها به وجود آمده اند. به منظور انجام پروژه های سازه های فضاکار، یکی از عواملی که باید آن را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید وزن هر متر مربع سازه فضاکار است. افرادی که قصد دارند تا اقدام به خرید قطعات سازه فضایی کنند، یکی از سوالات مهم که مطرح می کنند این است که قیمت قطعات سازه فضایی چقدر است.
تفاوت سازه های فضاکار با سازه های فلزی لیفتینگ و نصب سازه سازه های نمایشگاهی
یکی از سوالات بسیار مهمی که همواره مطرح می شود این است که تفاوت سازه های فضاکار با سازه های فلزی چیست و این تفاوت شامل چه مواردی می شود؟ گام مهمی که به منظور لیفتینگ و نصب سازه باید انجام دهید بحث داربست زدن و رعایت نکات ایمنی به منظور رسیدن به این هدف است. که در ادامه … امروزه در نمایشگاه ها به منظور ایجاد غرفه ها و تفکیک بین بخش های مختلف نمایشگاه از مواردی به نام سازه های نمایشگاهی استفاده می شود.
سازه متحرک و نقش آن در ساختمان سازی سازه های فضایی باز شونده و جمع شونده سازه های آینده و معماری پایدار
مزیت دیگر سازه متحرک سرعت بالای ساخت آن است. در واقع به دلیل ساختار این دسته از سازه ها می توان آن ها را به سریع ترین شکل ممکن طراحی کرد. یکی از سوالات بسیار مهمی که همواره مطرح می شود این است که به کدام مدل از سازه ها، سازه های فضایی باز شونده و جمع شونده می گویند؟ در واقع می توان گفت با جلو رفتن زمان و پیشرفت تکنولوژی، سازه های آینده و معماری پایدار جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان سازی پیدا کرده اند.
ضخامت سقف سازه فضاکار سازه فضایی شیبدار چیست؟ سازه اسپیس فریم چیست؟
در واقع بررسی و تعیین ضخامت سقف سازه فضاکار از نظر زیبایی شناسی و همچنین صرفه جویی انرژی و نورپردازی نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. اگر بخواهیم اقدام به بررسی و معرفی سازه فضایی شیبدار کنیم باید گفت که این سازه ها به نحوی هستند که از نظر معماری به صورت تخت مونتاژ می شود به منظور بررسی و معرفی سازه اسپیس فریم باید گفت که این دسته از سازه ها دارای فرم های هندسی منظم بوده که به شکل متحد در کنار هم هستند.
نگاهی به اجزای سازه فضاکار مهم شاپ سازه فضاکار چیست؟ بارگذاری سازه فضاکار
گوی یکی از مهم ترین اتصالات می باشد که یک گردی فولادی تو پر است. امروزه استفاده از سازه های فضایی در صنعت ساخت و ساز بسیار مورد استفاده و توجه قرار گرفته است. می توان به این نکته اشاره نمود. یکی از سوالاتی که مطرح می کنند این است که نحوه بارگذاری سازه فضاکار چگونه بوده و برای انجام این فرایند باید به چه نکاتی توجه داشته باشید.